Televizor LED Samsung LT24D391EW – aparat alb cu imagini full hd

Samsung LT24D391EW e alegerea optima daca vrei ceva modern in sufragerie si te-ai saturat de clasicul plastic de culoare neagra. Albul este la moda si in 2015 si va fi mult timp la cautare. Touch of Color de la cunoscutul producator reuseste sa capteze lumina exterioara si sa ofere atentie la detalii in cel mai placut mod. Cam atat pe capitolul design unde nu prea am gasit minusuri. Im place si banda de culoare turcoaz ce scoate mai mult in evidenta plasticul fin de culoare alba.

Partea de dotari este una bine pusa la punct chiar daca avem in fata un non-smart. Am mai vorbit despre aceste modele si daca nu aveti nevoie de aceste functii va sfatuiesc sa nu le achizitinati. Mai bine luati unul cu o diagonala mai mare decat unul cu functii ce nu le veti folosi constant.

Pretul este unul bun, adica pentru 900 lei primim un aparat de la un brand bun. Are imagini clare in format full hd si poate fi folosit ca monitor pentru lucru sau diferite jocuri. Ca si alternativa v-as recomanda un produs romanesc in acelasi pret, Star-Light 32DM2000. Diferenta notabila este data de calitatea imaginii putin mai redusa si de culoarea de finisaj.

Vezi eventualele reduceri de pret sau oferte

Samsung-LT24D391EW-300x300

Diagonala ecranului are 59 cm, rezolutie maxima (full hd ) 1920 x1080 px, luminozitate 250 cd/mp si vizibilitate buna din unghiuri 178/178 grade. De caracteristicile superioare aplicate imaginilor nu mai este cazul sa amintim pentru ca acestea sunt prezente cam la toate aparatele de vizionat Samsung. Singurul minus aici ar fi dat de marimea diagonalei, dar puteti gasi si unele modele cu valori mai mari pentru aceasta caracteristica.

Tunerul digital DVB-T/C si playerul multimedia integrat ne asigura receptia posturilor si redarea fisierelor de diferite tipuri.

Putem conecta la acest aparat cam tot ce vrem pentru ca are porturi HDMI, USB, intrare PC, minijack casti, mufa scart si Slot CI+. Consuma de la retea cam 23 w, are o greutate de 4 kg si dimensiunile fara stand de 547.3 x 334.7 x 44.3 mm. Il puteti monta si in cadrul unui perete cu ajutorul unui suport special, dar eu as profita de frumusetea si eleganta piciorului de sustinere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *