Samsung Eco Bubble WW90K7615OW/LE

Samsung Eco Bubble WW90K7615OW/LE are ca punct de plecare tehnologia AddWash (ofera posibilitatea de a adauga rufe chiar dupa inceperea ciclului de spalare) alaturi de Eco Bubble (detergentul beneficiaza de o dizolvare rapida datorita insertiei de bule de aer inca de la temperaturile joase ale apei).

Modelul Samsung se poate incarca cu 9 kg rufe uscate, este incadrat in clasa de eficienta A+++ si poate stoarce rufele uscate la 1600 rpm. grila de programe are 15 setari prestabilite pentru majoritatea tipurilor de tesaturi: bumbac, haine colorate, delicate, sintetice, lana, program rapid sau manual.
Samsung-Eco-Bubble-WW90K7615OWLE-300x300

Este un model al anului 2016 si din aceasta cauza are in componenta tehnologii pentru rezultate bune la spalare alaturi de un consum redus de energie si o functionare silentioasa. panoul de comanda e deja cunoscut daca am mai avut astfel de modele in achizitie: consola rotunda pentru selectia programelor si display generos pentru afisarea informatiilor. Pe plan de siguranta se lauda cu : blocarea accesului la panou, sistem detectare spuma si scrugeri de apa, diagnosticare automata si inteligenta, programare intarziata.
Samsung Eco Bubble WW90K7615OW/LE consuma anula circa 9600 litri de apa, are un nivel de zgomot la spalare de 52 db, iar la centrifugare de 72 db. dimensiunile ce o caracterizeaza se incadreaza in limitele date de 85 x 60 x 60 cm. Finisajul exterior este bine pus la punct: partea metalica are la baza culoarea alb, hubloul avand un frumos aspect pe albastru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *