Samsung Eco Bubble WW60J4060LW/LE – masina de spalat rufe din serie noua

Samsung Eco Bubble WW60J4060LW/LE e o masina de spalat rufe recent aparuta pe piata si remarcam inca de la inceput existenta tehnologiei Eco Bubble : spalarea rufelor incepe chiar cu apa rece si detergentul se dizolva rapid datorita aplicarii bulelor de aer. caracteristicile generale sunt urmatoarele: incarcare 6 kg, viteza de centrifugare maxima de 1000 rpm, clasa A+++, incarcare frontala.

Panoul de comanda a ramas neschimbat si la fel pot spune si de numarul programelor. Displayul lcd afiseaza de acum si evolutia ciclului de spalare si anume etapa in care se afla la momentul respectiv masina de spalat. Motorul cu  intverter isi pune amprenta atat asupra consumului de energie electrica cat si asupra nivelului de zgomot redus emis la functionare.Masina-de-spalat-rufe-Samsung-Eco-Bubble-WW60J4060LWle-300x300

Samsung Eco Bubble WW60J4060LW/LE beneficiaza de sistem impotriva copiilor (blocarea tastaturii) si programare intarziata. La exterior observam un aparat modern, finisat pe alb, remarcat de urmatoarele dimensiuni: 85 x 60 x 45 cm. Diagnosticarea inteligenta este o dotare buna pentru ca ofera in cel mai scurt timp motivul defectiuni prin afisarea unui cod de eroare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *