Samsung Crystal Blue WW80H7410EW – masina spalat clasa A+++

Samsung Crystal Blue WW80H7410EW e un model premium ce vine cu o capacitate de incarcare de 8 kg, clasa eficienta energetica A+++ si 1400 rpm. Se incarca frontal si beneficiaza de o usa mare de acces ce usureaza scoaterea rufelor dupa operatiunea de spalare. Geamul are si o tenta usoara de albastru marin ceea ce ii ofera un aspect placut. va recomand sa o luati daca aveti familia mai numeroasa pentru ca are capacitate mare de incarcare si programe speciale pentru hainele celor mici.

Numarul de programe este unul mare, semn ca putem spala multe tipuri de tesaturi. Are si program pentru o cantitate redusa de haine, program economic ce spala cu apa rece si unul pentru inmuiere. panoul de comanda e unul modern si puteti vedea asta din poza atasata. Consola pentru selectie e amplasata central si se lucreaza usor cu ea. In continuare intalnim butoanele pentru selectia temperaturii, vitezei pentru stoarcere sau alte plusuri adaugate programelor standard.
Samsung-Crystal-Blue-WW80H7410EW-300x169

Nivelul de zgomot la spalare e unul redus, de 52 db, iar la stoarcere urca pana la 70 db. Din aceasta cauza nu trebuie sa va faceti probleme daca cei mici dorm in timp ce spalati.

Samsung WW80H7410EW e incadrata intr-o clasa de eficienta energetica buna si nu va incarca mult factura de energie electrica. Are materiale componente de calitate, nivel de zgomot redus si tehnologii moderne ce ajuta in optimizarea consumului si obtinerea celor mai bune rezultate la spalare. Vine de la un brand bun si care are experienta in domeniul electrocasnicelor pentru baie ori bucatarie.

One thought on “Samsung Crystal Blue WW80H7410EW – masina spalat clasa A+++

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *