Masina de spalat rufe Samsung Crystal Blue WW10H9600EW

Samsung Crystal Blue WW10H9600EW este cel mai avansat model de la cunoscutul producator si are cateva caracteristici care o incadreaza in clasa premium. Aici e vorba in principal de tehnologiile moderne integrate, dar si designul care este unul destul de reusit. Consola de selectie a programelor a fost complet eliminata, iar in locul ei se afla un prietenos display LCD sensibil la atingere.

Samsung Crystal Blue WW10H9600EW ne ofera posibilitatea sa o incarcam cu pana la 10 kg rufe uscate si asta este dotare de luat in seama pentru ca putem spala o cantitate destul de mare cu un consum mimim de energie datorita incadrarii in clasa de eficienta A+++. Si viteza de centrifugare trebuie sa fie ceva mai mare la o asa incarcatura, asa ca putem stoarce rufele in trepte de pana la 1600 rpm.

Gama programelor folosite la spalare e una completa si ne permite sa spalam majoritatea tipurilor de tesaturi: spalare rapida, haine de culori inchise, bumbac, lenjerii sau lana. Poti defini si un program preferat cu specificatiile dorite de tine pe care il poti ajusta ori de cate ori doresti.

Samsung-Crystal-Blue-WW10H9600EW-300x300

 

Consumul redus de energie dar si nivelul minim de zgomot se datoreaza motorului cu inverter din dotarea modelului Samsung. Dimensiunile sunt unele obisnuite si le-ati putut intalni la majoritatea masinilor de spalat rufe automate, adica 85 x 60 x 60 cm. De remarcat este diametrul hubloului de 32 cm, dimensiune ce ii ofera o deschidere completa pentru a incarca si descarca aparatul cu usurinta. Cred ca stiti despre aceste modele ca au capacitatea de a amesteca detergentul cu apa si aer si in acest caz elimina petele albe ce pot ramane pe haine.Va recomand acest aparat daca vreti ceva de calitate si cu tehnologii de ultima ora integrate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *