Samsung Eco Bubble WF60F4E0W0W – masina de spalat rufe cu apa rece

Atunci cand cautam o masina de spalat rufe slim sunt oarecum conditionati de spatiul din baie. Pe net am vazut foarte multe bai spatioase si care aveau un astfel de model slim montat. Tehnologiile moderne au evoluat si in cazul lor si se apropie din punct de vedere al capacitatii de incarcare de modelele standard. Pentru ca au dimensiuni reduse si si consumul de resurse va scadea in mod simtitor. Cam asta reuseste sa ofere si modelul Samsung Eco Bubble WF60F4E0W0W – rezultate bune la spalarea rufelor pentru o incarcatura de circa 6 kg alaturi de o viteza de centrifugare de 1000 rpm. Partea ce merita amintita aici este posibilitatea de a spala cu apa rece datorita tehnologiilor moderne implementate.

Si pe partea de consum s-a lucrat foarte mult pentru ca modelul nostru este incadrat in clasa de eficienta energetica A++. tehnologia Eco Bubble amesteca detergentul cu apa inca de la primele rotiri ale tamburului si reuseste sa ofere rezultate bune la finalul ciclului. Aceasta functie nu se aplica pentru programul scurt de 15 minute. Pe langa acest program avem disponibil cam tot ce trebuie pentru a spala bumbac, haine mixte sau sport, spalare manuala sau haine ce necesita prespalare.

Nivelul de zgomot este putin mai ridicat decat la modele silentioase de la LG sau Whirlpool. Chiar si asa, valoare de 61 db la spalare mi se pare buna si nu va fi auzita foarte tare. La centrifugare ajunge pana la 74 db si asta depinde si de valoarea selectata pentru acest program.

Comentariile citite pe pagina de comanda a produsului relateaza numai aspecte pozitive, iar unele achizitii au fost verificate. Poti citi si tu aceste discutii daca doresti mai multe detalii despre acest model modern.

Exteriorul ne prezinta un aparat de culoare alba ce are dimensiunile de 85 x 60 x 40 cm. Arata foarte bine si are consola pentru selectia programelor amplasata central. Displayul LCD alaturi de butoanele pentru selectia vitezei de stoarcere, programarii intarziate si alte cateva setari ocupa partea dreapta.

Samsung Eco Bubble WF60F4E0W0W mai dispune de : filtru cu auto-curatare, Fuzzy Logic, autodiagnosticare, sistem detectare spuma, blocare activitate butoane touch, informatii display si memorarea ultimului program utilizat.

Masina-de-spalat-rufe-slim-Samsung-Eco-Bubble-WF60F4E0W0W-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *