Samsung AR18JSFNCWKNEU

Samsung AR18JSFNCWKNEU este un model nou aparut pe piata si mai exact in anul 2015. Are multe functii si tehnologii moderne si dispune de filtre bune (Easy Filter, Full HD 60, Anti-Bacteria, Anti-alergic si Anti-virus) ce ajuta la retinerea diferitelor elemente daunatoare. Vine da la un brand cu experienta in domeniu, are o garantie de 24 luni cu posibilitate de extindere si poate fi cumparat si in rate. Singurul minus aici ar fi dat de faptul ca nu are kit de instalare inclus, dar il puteti lua de aici.

Aparat-de-aer-conditionat-Samsung-AR18JSFNCWKNEU-Inverter-300x300

Modelul de fata dispune de o capacitate de racire de 18.000 btu, asa ca este recomandat a se monta in apartamentele cu o suprafata relativ mare. Si pe partea de incalzire sta foarte bine pentru ca are cam 20.000 btu capacitate. Economia este caracteristica la care lucreaza tot mai multi producatori ai acestor aparate. Si lucru acesta se vede si la Samsung pentru ca acest aparat este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pentru racire si A pentru incalzire. Pe langa acest lucru, la modelul AR18JSFNCWKNEU mai gasim: design triunghiular ce asigura o racire de durata, lame suplimentare si motor puternic pentru o racire rapida, rezistenta la temperaturi exterioare ridicate si strat impotriva coroziunii pentru unitatea exterioara.

Pe partea dotarilor avem cam tot ce ne trebuie pentru un aparat modern si anume: ventilare, incalzire, auto-restart, dezumidificare, mod de noapte si auto-curatare. Designul unitatii interioare este unul la care s-a lucrat intens pentru ca avem margini finisate si un plastic de calitate buna. Nivelul de zgomot este un pic cam ridicat (58 db), dar acesta este un lucru normal la aparatele de aer conditionat cu capacitate mare de racire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *