Aparat de aer conditionat Samsung AR09KSFHBWKNZE

Samsung AR09KSFHBWKNZE e un model din clasa de mijloc atat din punct de vedere al pretului cat si din punct de vedere al puterii de racire. Se lauda cu 9.000 btu si functii precum: ventilare, incalzire, autorestart, Wi-Fi Ready, timer, dezumidificare, functie pentru functionarea pe timp de noapte. partea de protectie si filtrare are la baza protectia antibacteriana, cea impotriva alergiilor si functia de curatare automata.

Daca vorbim de pret, putem afirma ca Samsung AR09KSFHBWKNZE nu este prea scump. De luat in seama este si reducerea de 24%, dar si posibilitatea de a-l comanda impreuna cu serviciul de instalare => vezi pret actualizat.Aparat-de-aer-conditionat-Samsung-AR09KSFHBWKNZE-300x300

Designul unitatii interioare il incadreaza intr-o clasa premium. E vorba de un design pe alb, margini rotunjite si atent construite si dimensiuni de 820 x 285 x 215 mm. Nivelul de zgomot emis de Samsung AR09KSFHBWKNZE la interior nu va depasi valoarea de 59 db si asta datorita inverterului economic si silentios. Gaurile de admisie si evacuare sunt acum mult mai generoase si permit o racire rapida a camerei in orice situatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *