Samsung AddWash WW70K5210UW/LE – masina spalat cu posibilitate adaugare haine dupa pornire

Samsung AddWash WW70K5210UW/LE e putin diferita de modelele prezentate pana acum si asta pentru ca ofera posibilitatea de a adauga haine chiar si dupa ciclul de spalare a pornit. Sunt destul de frecvente cazurile cand uitam unele haine si am apasat butonul de pornire. La masinile clasice de spalat trebuia sa opresti programul si sa astepti cateva minute pentru a se debloca usa de acces. Eu asa procedam, dar urmaream sa nu fie o cantitate mare de apa in cuva pentru ca se putea intampla unele accidente. Gratie sistemului AddWash putem adauga diferite tipuri de tesaturi fara griji sau alt timp de asteptate. Practic e vorba de o usa in hubloul principal ce ne ofera acces usor la interior.

Samsung AddWash WW70K5210UW/LE exceleaza si la capitolul dotari aici trebuie sa amintesc de motorul economic cu inverter, sistem de amestecare al deteregentului cu aer si apa pentru rezultate bune la spalare si incalzitor ceramic ce exclude depunerea de piatra.

Masina-de-spalat-rufe-Samsung-AddWash-WW70K5210UWLE-300x300

Capacitatea de incarcare are valoarea de 7 kg si aici pot fi introduse si articole mai voluminoase pentru spalari rapide si cu bune rezultate. Bumbacul, lana, hainele mixte sau delicate beneficiaza de setari prestabilite cu referire la temperatura, viteza de centrifugare sau durata ciclului de spalare. Selectia se realizeaza cu ajutorul consolei centrale, spatiu unde avem si mici instructiuni pentru ghidaj. Rufele pot fi stoarse apoi la maxim 1200 rpm, viteza ce se poate seta in functie de preferinte.

Stim cu totii ca masinile de spalat de la Samsung sunt unele destul de economice si este cazul si modelului de fata. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A+++, iar consumul mediu anual de apa se afla in zona valorii de 7400 litri in conditii normale de utilizare.

AddWash WW70K5210UW/LE arata foarte bine la exterior si usa auxiliara nu iese asa mult in evidenta. E o optiune buna pentru ca in ziua de azi mereu suntem pe fuga si ne ajuta in introducerea unor haine de care avem nevoie urgent. 85 x 60 x 55 cm sunt dimensiunile ce caracterizeaza modelul de fata. Dispune de un finisaj ce are la baza culoarea alb, iar nivelul de zgomot la functionare are valoarea de 54 db.

One thought on “Samsung AddWash WW70K5210UW/LE – masina spalat cu posibilitate adaugare haine dupa pornire

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *