Televizor LED Smart Samsung 65KU6400

Modelele actuale ce apartin brandului Samsung vin echipate cu procesoare rapide capabile sa ofere o procesare rapida alaturi de un consum redus de energie. Samsung 65KU6400 este un model din anul 2016 si are la baza un ecran led cu diagonala de 163 cm capabil sa ofere imagini la rezolutii ultra hd. Este un smart tv care arata bine la exterior, are la baza un design slim si consuma putina energie electrica.

Pentru o navigare usoara prin aplicatii s-a instalat sistemul de operare Tizen pentru ca ofera o viteza superioara si consuma putine resurse. Poate fi folosit si ca functie de monitor, efectul vizual fiind unul placut. Partea de sunet ne ofera o sonorizare perfecta si nu mai e nevoie de atasarea unui sistem audio de putere mai mare. E vorba de un sistem Dolby Digital Plus ce dezvolta o putere totala de 20 w.

Samsung 65KU6400 are integrat cel mai avansat tuner digital (DVB-T/C/S/S2) si este capabil sa receptioneze posturi in format analogic si digital. Capitolul de conexiuni este unul complet si aici amintim porturile usb, hdmi, iesirea pentru pc, slot ci+, iesire audio, wi-fi.

Vezi si Samsung 60KU6070

Daca v-ati saturat de clasicul negru pe partea de finisaj, va recomand sa incercati si modelul de fata. Marginile sunt slim si au la baza culorea argintie. Piciorul de sustinere a fost reconstruit, este de dimensiuni mult mai mici si ofera o stabilitate ridicata. Optional se poate monta si in cadrul unui perete cu ajutorul unui suport special tip Vesa.65KU6400

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *