Samsung 65JU6400 – televizor smart cu rezolutie Ultra HD

Samsung 65JU6400 este un smart tv ce vine cu sistemul de operare Tizen, unul foarte simplu de utilizat comparativ cu cele de pana acum. Procesorul este si el unul performant si ofera rularea mai multor aplicatii in acelasi timp la o viteza uimitoare. Ceea ce uimeste cu adevarat la acest model este diagonala de 163 cm si calitatea ultra hd a imaginilor. Avem in fata unul dintre cele mai mari televizoare de pe piata, aparat ce are dotari de top si cu un design modern.

Partea video ne pune la dispozitie imagini la o rezolutie maxima de 3840 x 2160 px. Va fi o experienta noua in timpul privitului, asta si din cauza tehnologiilor ce ajuta la scoaterea in evidenta a celor mai mici detalii. Ecranul se vede bine, chiar daca nu este unul curbat. Tot din aceasta serie face parte si 75JU6400, model ce are o diagonala de 189 cm. Culorile si contrastul potrivite perfect pentru cea mai buna vizionare ajuta si ele la bune rezultate pe partea video.

Televizor-LED-Smart-Samsung-65JU6400-300x300

Sistemul audio este unul ce are o putere de 20 w. Are si el multe caracteristici ce ajuta la claritatea sunetului, dar parca prindea unul cu  o putere mai mare la o asa diagonala. Partea de conectica ne pune la dispozitie mufa pentru conectarea la internet, wi-fi integrat, porturi HDMI, USB, slot Ci+ si mini-jack pentru casti. Pentru receptionarea posturilor gasim un tuner digital performant, iar redarea fisierelor externe se face cu ajutorul unui player multimedia ce poate reda multe formate pentru video sau poze.

Samsung 65JU6400 exceleaza si la capitolul design si aici nu prea este nimic de obiectat. Are dimensiuni cam mari (1463.5 x 889.1 x 316.8 mm) si din aceasta cauza va ocupa cam mult spatiu. As fi vrut sa vad si cum arata pe alta culoare, dar si negru de fata pare o culoare buna. Marginile sunt subtiri, la fel este si piciorul de sustinere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *