Televizor LED Smart Samsung 60KU6070

Samsung 60KU6070 are la baza tehnologia Tizen – sistem de operare special conceput pentru o navigare usoara, comutare rapida intre aplicatii atat pentru modul tv cat si pentru modul in care avem acces la functiile smart ale aparatului.

Partea video are la baza un ecran led cu diagoanala de 152 cm. Ofera imagini la rezolutii ultra hd alaturi de numeroase tehnologii pentru culori aprinse, scoaterea in evidenta a detaliilor, optimizarea contrastului. Sonorizarea are la baza un sistem audio stereo (Dolby Digital Plus) cu posibilitati de reglare in functie de natura programului urmarit. Acesta dezvolta prin intermediul celor 2 difuzoare o putere totala de 20 w.

Samsung 60KU6070 se poate conecta in mod clasic la reteaua de internet, sau putem renunta la cabluri daca alegem tehnologia wi-fi. Mai avem la dispozitie 3 porturi hdmi, 2 usb, intrare cartela inteligenta, iesire audio, intrare pc.

La exterior intalnim un aparat cu dimensiunile de 1635 x 889 x 175 mm. Are o greutate de 20 kg, dar talpa de sustinere pe semirotund ii ofera o stabilitate ridicata. Este si compatibil Vesa, efectul vizual fiind unul placut. Tunerul digital este unul performant (DVB-T/C/S/S2), alaturi de acest avand si un player multimedia pentru a reda orice tip de fisier. Samsung 60KU6070 e un aparat potrivit daca esti in cautare de o diagonala generoasa si redarea imaginilor la rezolutii 4 k.Samsung-152-cm-60KU6070

One thought on “Televizor LED Smart Samsung 60KU6070

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *