Samsung 55JU6670 – televizor din 2015 cu ecran curbat

Samsung 55JU6670 este un televizor din generatia 2015 ce afiseaza imaginile pe un ecran curbat ce are diagonala de 138 cm. Are cam tot ce-ti poti dori de un smart tv modern: imagini in format ultra hd, sistem audio stereo performant, tuner digital, player multimedia integrat, multe posibilitati de conectare si functii destepte  ce pot fi utile sau te pot scapa de plictiseala. Are un pret pe masura, dar reprezinta o alegere buna daca esti in cautarea unui televizor cu ecran curbat pentru sufragerie ce vine de la un brand bun.

Imaginile expuse pe ecranul de tip LEd ajung pana la rezolutia de 3840 x 2160 px si ne ofera cele mai mici detalii la o calitate superioara. La capitolul video nu prea avem nimic de obiectat, doar ca nu are inclusa functia 3D. Diagonala este una buna pentru o camera relativ mare, asta si datorita ecranului curbat pe care trebuie sa il privesti de la o distanta mai mare comparativ cu modelele clasice. Sistemul audio 2CH(Down Firing + Base Reflex) isi face bine treaba pentru ca este unul stereo si are cateva caracteristici pentru imbunatatirea sunetului. Cred ca se aude bine, dar daca dorim mai mult putem conecta un sistem extern de putere mai mare.

Samsung 55JU6670 are un sistem de operare usor de folosit si cu care ne vom obisnui repede. Vine cu foarte multe aplicatii instalate, jocuri si aplicatii gen office. Pachetul contine atat telecomanda standard cat si cea pentru controlul de la distanta. Partea de conectica cuprinde cam tot ce avem nevoie si cred ca orice model trebuie sa aibe aceste posibilitati de conectare. Avem mufa pentru conectare la internet sau wi-fi integrat, porturi HDMI, USB, minijack casti, iesire audio digitala si SLot CI+.

 

Samsung-138-cm-55JU6670-300x300

 

La exterior avem un aparat modern cu margini finisate si cu aplicatii de culoare gri foarte interesante. Nu prea e nimic de obiectat nimic aici, doar ca ar ocupa cam mult spatiu daca alegi sa il pozitionezi pe masa sau mobila.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *