Televizor LED Curbat Smart Samsung 55JU6500

Samsung 55JU6500 ofera o rezolutie de patru ori mai mare decat rezolutia full hd si aceasta caracteristica se observa inca de la primele utilizari. Vorbim aici de o rezolutie buna a imaginii si mai exact 3840 x 2160 px, detalii bine scoase in evidenta si accentuate expuse pe un ecran generos cu diagonala de 138 cm. Experientele vor fi uimitoare atunci cand urmaresti programele preferate pe acest Smart Tv aparut in anul 2015. Natural Mode Support, PurColor, Auto Depth Enhancer, Auto Motion Plus, Film Mode sunt doar cateva dintre caracteristicile speciale folosite la filtrarea si prelucrarea imaginilor ce vor fi expuse pe ecranul tip LED.

Pretul este unul bun (Vezi aici cel mai bun pret) si spun asta din prisma anului productiei, multitudinii de functii ce le are disponibile acest model, dar si din prisma diagonalei generoase ce il face potrivit pentru o camera de zi mai spatioasa. Pachetul mai contine telecomanda si smart control.

Samsung-55JU6500-300x300

Asa arata modelul Samsung 55JU6500

Vezi alte poze cu acest produs si specificatii complete

Partea audio se bucura de existenta unui sistem 2CH ce are incluse functiile Down Firing si Base Reflex. Puterea de iesire este una buna de 20 w si mi se pare potrivita pentru o camera media. Puteti opta si pentru atasarea unui sistem mai puternic daca preferati mai multa putere muzicala.

Tunerul digital de tipul DVB-T, DVB-C permite cele mai recente functii ale momentului, iar playerul multimedia integrat ajuta la redarea fisierelor multimedia de pe un stick USB sau de pe un laptop. Partea de conectica este una bogata si aici vorbim de o iesire audio digitala, intrare USB, patru porturi HDMI, un minijack pentru casti si posibilitatea conectarii la internet prin wi-fi sau prin clasicul cablu.

Din punct de vedere estetic nu am nimic de reprosat. Samsung 55JU6500 dispune de o constructie slim, margini subtiri ce permit concentrarea asupra imaginii si un ecran rotunjit intr-un unghi care nu incomodeaza in timpul privirii. Piciorul de sustinere este unul modern, atent finisat si subtire, fiind rotunjit in acelasi unghi cu ecranul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *