Televizor LED Smart Samsung 50J5500

Pentru cei ce dispun de un buget mare pentru achizitia unui televizor smart aparut in acest an va recomand sa cititi specificatiile complete pentru noul model al celor de la Samsung si anume 50J5500. Are o diagonala cu dimensiunea de 125 cm, imagini in format full hd si este bazat pe tehnologia LED. Asa cum puteti observa si din imaginea alaturata vorbim de un design slim si o contructie foarte fina si atenta. Marginile sunt subtiri si concentreaza imaginea asupra ecranului. Are un ecran normal, plat, iar daca cautati un ecran curbat la aceeasi dimensiune a diagonalei puteti alege din alta serie de la acelasi producator. Piciorul de sustinere este un pic curbat pentru a avea o mai mare stabilitate pentru ca are dimensiuni cam generoase (1117.8 x 647.8 x 67.5 mm). Va recomand sa il montati pe un perete cu ajutorul unui suport special pentru a face astfel economie de spatiu.

Pe partea video avem imagini la o rezolutie maxima de 1920 x 1080 px, avand un aspect de 16:9. Caracteristicile speciale sunt prezente aici si prelucreaza imaginile pentru cele mai bune rezultate si scoaterea in evidenta a celor mai mici detalii. Experienta noua in domeniul vizionarii o veti simti mai ales in timpul jocurilor, filmelor sau meciurilor de fotbal. La treaba asta un rol important il are si sistemul audio stereo 2CH din dotare. Puterea totala de iesire este de 20 w, sunetele sunt clare si se aude bine chiar si la ultima treapta de volum. Poti atasa si un sistem exterior mai performant prin intermediul mufei jack amplsata pe spatele aparatului.

Samsung-50J5500-300x300

Sistemul de operare este simplu si te vei obisnui cu el repede pentru ca este unul asemanator androidului si este intuitiv. Procesorul este unul performant si rapid si suporta cateva activitati desfasurate simultan. Poti naviga pe internet si te poti intoarce apoi la filmul ce ai inceput sa il urmaresti pentru ca redarea va incepe de unde ai ramas in acel moment. Pentru receptia posturilor avem ajutorul unui tuner digital performant, iar pentru redarea fisierelor multimedia avem un player multimedia care recunoaste majoritatea formatelor.

Partea de conectica este una bogata si ne pune la dispozitie cam tot ce avem nevoie: un slot CI+, porturi USB, HDMI, mufa Scart, iesire audio digitala si mufa pentru conectarea la internet. Aici ca recomand sa folositi wi-fi-ul integrat pentru a nu incarca prea mult spatiu cu cabluri inutile. Singurul minus ar fi ca vine decat cu telecomanda standard.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *