Samsung 48JU6670 – televizor inteligent cu diagonala de 121 cm

Un televizor smart produs in anul 2015 este visul oricaruia dintre noi. Asta daca dorim functii smart si avem nevoie de ele. Samsung 48JU6670 este un model inteligent cu ecran curbat ce are o diagonala de 121 cm si o multitudine de functii smart noi ce pot face deliciul ficaruia dintre noi. Este construit pe baza tehnologiei LED, asa ca vom avea un consum redus de energie si dimensiuni slim la constructie. Rezolutia maxima a imaginilor ajunge pana la 3840 x 2160 px, asadar vorbim de imagini ultra hd. Era si normal la un ecran asa generos. Ca si caracteristici speciale pentru imagini amintim:Auto Depth Enhancer, Auto Motion Plus, Dimming, PurColor si Film Mode. Partea video ne aduce imagini clare la o rezolutie buna si o noua experienta data de ecranul curbat.tunerul digital este unul bun, de tipul DVB-T/C/S2 si alaturi de acesta gasim si un player multimedia incorporat pentru redarea fisierelor externe multimedia.

Sistemul audio este de tipul 2CH cu functii speciale pentru Down Firing si Base Reflex. Are o putere buna de iesire, de 20 w si cred ca este suficient pentru o camera media. Pentru jocuri sau alte aplicatii poti atasa cu usurinta un sistem audio de putere mai mare prin intermediul mufei speciale.

Partea de conectica ne aduce conexiunile moderne in prim plan si aici vorbim de iesire audio digitala, intrare USB, porturi HDMI. Pentru conectarea la internet poti folosi muja RJ-45, dar eu va recomand conectarea prin intermediul tehnologiei WI-FI pentru a scapa de cablu respectiv. Slotul CI+ este si el unul important si va scapa de atasarea altor componente necesare receptionarii posturilor tv.

Pretul este unul bun pentru ca avem un model recent fabricat ce dispune de functii smart, are ecranul curbat si ofera imagini la rezolutia 4K. Ca si alternativa poti alege un model ce are o diagonala mai mica decat modelul de fata, deci vorbim de un pret putin mai ieftin. Vezi aici aceste modele. o privire merita aruncata si asupra modelului Samsung 40JU6410 pentru ca are o diagonala de 101 cm si aceleasi imagini in format Utra HD.

Samsung-48JU6670-300x300

La exterior Samsung 48JU6670 arata bine pentru ca este atent finisat. marginile sunt subtiri si elegante, iar culoarea gri-metal ii acorda un plus de originalitate. Ecranul este curbat intr-un unghi care nu va incomoda in timpul vizionarii. Dimensiunile aparatului cu stand sunt de 1084.8 x 693.5 x 310.3 mm (W x H x D) si cred ca arata bine in orice sufragerie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *