Televizor LED Curbat Smart Samsung 48J6350

Samsung 48J6350 e un model elegant pentru ca are ecranul curbat si beneficiaza de o diagonala de 121 cm. Aspectul exterior placut este accentuat si de culoarea de finisaj gri alaturi de margini subtiri pentru a concentra privirea asupra ecranului. Televizorul Samsung  are in dotare functii smart, iar partea video reuseste sa afiseze imagini la rezolutii maxime de 1920 x 1080 pixeli. Este potrivit pentru o camera ceva mai spatioasa si acolo unde distanta de privit este destul de mare. Ecranul de 121 cm este un led economic si cu vizibilitate buna din unghiuri incomode.

Samsung-121-cm-48J6350-300x300

Samsung 48J6350 – Vezi mai multe imagini cu aparatul

Partea audio din cadrul Samsung 48J6350 are la baza un sistem audio stereo cu puterea de 20w. Aici sunt posibile numeroase efecte in functie de natura programului urmarit. Tunerul digital integrat asigura receptia si redarea posturilor fie prin intermediul intrarii clasice de antena, fie prin intermediul slotului ci+. Conectarea la internet se realizeaza cel mai comod prin wi-fi, iar conectarea cu aparatele externe se poate face prin usb, hdmi, iesire/intrare audio, intrari component.

Samsung 48J6350 exceleaza la capitolul design, dar si dotarile sunt demne de luat in seama. Afiseaza imagini ca calitate full hd, are functii smart si un sistem audio destul de bun. pentru o economie de spatiu se poate monta in cadrul unui perete cu ajutorul unui suport special tip VESA. Vi-l recomanda daca cautati un tv de la un brand bun si care sa nu coste prea mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *