Televizor LED Smart Samsung, 121 cm, 48J5600

Samsung 48J5600 are in dotare un ecran tip LED cu o diagonala de 121 cm. Este un model smart simplu, fara 3D, dar atent construit si cu un design slim. Are un procesor quad core puternic si ofera acces simultan la multe functii si nu prezinta lag atunci cand trecem dintr-o aplicatie in alta. Rezolutia maxima atinge valorile de 1920 x 1080 px, imaginile fiind imbunatatite cu ajutorul unor caracteristici speciale cum ar fi: Micro Dimming Pro, Mega Contrast sau Wide Color Enhancer.

Partea de sunet ne ofera caracteristici noi in timpul jocurilor sau meciurilor de fotbal si nu numai. Il poti seta in functie de preferinte, dar o importanta trebuie acordata si caracteristicilor speciale cu rol in prelucrarea sunetului cum ar fi: Dolby Digital Plus sau DTS Studio Sound. La diagonala asta m-as fi asteptat la un ecran curbat, dar Samsung 48J5600 arata bine chiar si asa pentru ca are marginile subtiri si concentreaza privirea exclusiv asupra imaginii.

Pe partea de aplicatii smart avem cam tot ce este nou in momentul de fata. De la web browser si pana la TV to Mobile, modelul nostru reuseste sa satisfaca multe nevoie de aplicatii necesare pentru office sau pentru divertisment. Singurul minus aici ar fi dat de telecoamanda standard, nu avem un Smart Control Acces si poate parea un pic incomod la inceput. Pentru conectarea la internet avem o mufa de tipul RJ-45, dar eu va recomand sa il conectati direct prin intermediul wi-fi-ului integrat. E mai simplu si fara prea multe cabluri prin preajma. Ca si posibilitati de conectare mai avem: porturi HDMI, mufe USB, slot CI+ si iesire audio digitala.

Televizor-LED-Smart-Samsung-121-cm-48J5600-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *