Televizor LED Smart Samsung 48J5500

Samsung 48J5500 este un televizor inteligent aparut in 2015. Se remarca inca de la primele priviri aspectul modern, marginile subtiri si aplicatiile de metal ca ii dau un aer modern. Are si dotari de top, un procesor rapid si performant, dar si imagini in format full hd. Nu are o diagonala asa de mare, dar cred ca 121 cm pentru o sufragerie mai spatioasa este mai mult decat necesar. Imaginile arata chiar bine, pot ajunge pana la rezolutii de 1920 x 1080 px, au un contrast si o luminozitate buna. Caracteristicile speciale intra in functiune si aici si ne ofera cele mai mici detalii la rezolutii bune si o noua experienta pe partea jocurilor, filmelor sau meciurilor de fotbal.

Partea audio ne pune la dispozitie un sistem stereo ce are o putere de 20 w. Are cam tot ce avem nevoie pe partea de sunet si nu cred ca este necesara montarea unui sistem audio auxiliar. Se aude bine chiar si la volum maxim si nu se altereaza sunetele. Pentru receptie a fost integrat un tuner digital performant, iar pentru redarea fisierelor avem un player multimedia la fel de bun. Partea de conectica este si ea completa pentru ca avem tot ce ne trebuie: mufa pentru conectarea la internet sau prin wi-fi, mufe USb, port HDMI, Slot CI+, RF In, iesire audio digitala si minijack pentru casti. Asta din urma poate fi folosita si pentru conectarea unui sistem audio extern daca nu va satisface puterea oferita de cel integrat.

Vezi video cu prezentarea acestui model

La exterior nu prea e nimic de obiectat. Avem un aparat atent construit si finisat cu un picior elegant de sustinere. Are dimensiunile cu stand de 1076.1 x 681.3 x 310.5 mm si arata bine pe o masa simpla amplasat la inaltimea corespunzatoare. Caracteristicile speciale de tipul smart completeaza dotarile modelului Samsung 48J5500 si aici avem cam tot ce se poate: Brief on TV, TV to Mobile – Mirroring, Mobile to TV, Skype Ready, etc.

Televizor-LED-Smart-Samsung-121-cm-48J5500-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *