Televizor LED Smart Samsung 40KU6000

Samsung 40KU6000 e un model relativ nou pe piata si vine cu o reducere de 15% fata de pretul de baza. E vorba de un led cu diagoanal de 101 cm echipat cu sistemul de operare Tizen si cu functii smart. E un aparat potrivit pentru camere ceva mai spatioase, are un design placut si un raport bun dotari/pret.

Imaginile oferite ajung pana la rezolutii de 4 k alaturi de luminozitate buna si un contrast optimizat. Aici avem numeroase caracteristici pentru imbunatatirea imaginilor oferite sau accentuarea culorilor.Partea de conectica este una completa si aici amintesc porturile usb, hdmi, wi-fi integrat, slot ci+, mufa scart.

Samsung 40KU6000 ofera un sunet de calitate prin intermediul sistemului stereo de 20W. Nu cred ca mai e nevoie de un sistem audio extern cu putere mai mare, dar acest lucru se poate face destul de usor prin intermediul mufei speciale.

Aparatul are un finisaj pe negru si un picior de sustinere curbat, chiar daca ecranul este de data aceasta plat. Se poate monta si in cadrul unui perete cu ajutorul unui suport special pentru economie de spatiu si pentru un efect vizual placut.

40KU6000

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *