Samsung 40K5502 – model smart cu diagoanala de 101 cm la reducere

Am gasit in cadrul platformei online emag modelul Samsung 40K5502 care merita putina atentie. E un model relativ nou pe piata, are diagoanala de 101 cm si rezolutii full hd pentru imaginile oferite. Se ofera o reducere de 350 lei fata de pretul de baza si un card cadou de 20% din valoarea aparatului pentru achizitia altui produs din cadrul platformei. Vezi detalii complete despre oferta.

Televizorul arata bine la exterior si se remarca prin designul reusit, finisaj pe gri inchis si o noua forma pentru piciorul de sustinere pentru a ii asigura o stabilitate ridicata.

Partea de sonorizare are la baza un sistem audio stereo ce dezvolta 20W cu numeroase caracteristici speciale pentru a creea un efect placut in functie de natura programului urmarit.Samsung-40K5502  Partea video vine cu un procesor grafic performant si tehnologii moderne cu rolul de a scoate in evidenta detaliile si de a afisa culori intense si apropiate de realitate. Diagonala de 101 cm il face un aparat potrivit pentru camerele de zi ceva mai spatioase. Imaginile oferite sunt clare, contrastul este unul optim si luminozitatea ofera o vizionare placuta. Functiile smart ofera suport pentru aplicatii, jocuri sau vizionarea videoclipurilor direct pe televizor. Se poate conecta la internet prin intermediul mufei clasice, iar daca vreti sa renuntati la cabluri puteti opta pentru wi-fi. Samsung 40K5502 mai dispune de porturi usb, hdmi, mufa scart, slot ci + si iesire audio digitala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *