Televizor LED Curbat Smart Samsung 40JU6670

Nu mai este un lucru nou ca televizoarele cu ecran curbat sunt la moda si in anul 2015 si trebuie sa recunoastem ca acestea ofera o vizibilitate mai buna decat clasicele modele. Samsung 40JU6670 reuseste, pe langa aceasta caracateristica (importanta), sa aiba in dotare functii complexe care ofera o noua viziune atunci cand vorbim de vizionarea emisiunilor in cadrul transmisiunilor video. Si aici vorbim de transferul fisierelor in cel mai scurt timp pe ecranul televizorului pentru o vizionare alaturi de prieteni sau familie. Fie ca este o fotografie sau un videoclip, acestea se transfera catre aparat atunci cand dispozitivul initial se apropie de televizor. Conecatarea la internet cu ajutorul tehnologiei wi-fi te va scuti de eventualele cabluri si va asigura o viteza stabila asigurand accesarea paginilor sau aplicatiilor preferate direct din meniul televizorului.
Diagonala modelului de fata este de 101 cm, dar in functie de preferinte poti opta si pentru cea de 138 cm. Rezolutia maxima a ecranului atinge valoarea 3840 x 2160 px si are un aspect al imaginii de 16:9. Nu mai trebuie sa amintim caracteristicile superioare ce sunt aplicate imaginilor din care rezulta culori mai vii si detalii scoase bine in evidenta.

Televizor-LED-Curbat-Smart-Samsung

Televizor LED Curbat Smart Samsung 40JU6670

Pe partea de conectica televizorul Samsung sta foarte bine si ofera, printre altele, pana la patru porturi hdmi si trei USb pentru redarea fisierelor multimedia. Acestea fiind spuse, va recomand 40JU6670 daca esti in cautarea unui smart tv cu ecran curbat si brandul tau preferat atunci cand cumperi echipamente video sau audio este Samsung. Poti afla caracteristicile complete pentru acest produs dand click pe butonul “Detalii complete”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *