Samsung 40JU6510 – televizor de culoare alba cu ecran curbat

Samsung 40JU6510 este un model nou aparut pe piata si se remarca prin dimensiunea generoasa de 101 cm si multitudinea de functii smart. Nu mai este pentru nimeni o noutate aceste functii si modul lor de folosire si sunt de parere ca orice televizor modern trebuie sa le contina. Culoarea de finisaj este alba si are un design chiar placut. Este usor de integrat in orice camera, dar eu vi-l recomand pentru unele spatioase cum sunt sufrageriile pentru ca are dimensiuni relativ mari. Pentru acest model e disponibil si optiunea cu diagonala de 121 sau 138 cm.

Imaginile oferite in cadrul displayului LED arata bine si au rezolutii maxime de 3840 x 2160 px. Vorbim de o rezolutie ultra hd si asta ne promite experiente minunate si cu detalii in timpul vizionarii programelor favorite. Atat partea video cat si cea audio beneficiaza de foarte multe filtre si caracteristici speciale pentru obtinerea celor mai bune rezultate. Pe partea audio avem un sistem performant ce debiteaza o putere de 20 w. Este unul stereo si cred ca este mai mult decat necesar chiar si in timpul ascultarii la putere maxima. Sunetul este foarte clar in acest caz, dar daca doresti conectarea la un sistem audio de putere mai mare o poti face prin intermediul mufei speciale jack. Ca si o alternativa la acest model va recomand Samsung 40J6300.

LED-Curbat-Smart-Samsung-101-cm-40JU6510-300x300

Pentru receptie a fost integrat un tuner digital dublu performant, iar pentru redarea fisierelor multimedia gasim un player integrat ce usureaza aceasta activitate. Partea de conectica ne pune la dispozitie cam tot ce avem nevoie pentru a conecta perifericele momentului la modelul nostru Samsung. Avem: mufe HDMI, Scart, slot CI+, iesire audio digitala, mufe USB si pentru conectarea la internet.
La exterior avem un aparat care arata ok. Are un design placut si margini subtiri pentru concentraea exclusiva asupra imaginii. Dimensiunile fara stand de 915.3 x 532.8 x 87.6 mm (W x H x D ) fac din Samsung 40JU6510 un model cam mare, asa ca trebuie acordata atentie sporita in cazul amplasarii. Pachetul vine cu telecomanda, Samsung Smart Control si cu o garantie de 24 luni cu posibilitate de extindere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *