Televizor LED Smart Samsung 40JU6440

Televizorul LED Samsung 40JU6440 vine echipat cu un procesor quad core puternic care lucreaza foarte bine si rezultatele se vad atunci cand treceti dintr-o aplicatie in alta sau in calitatea imaginii si scoaterea in evidenta a celor mai mici detalii. Pentru ca este un smart tv are preinstalate aplicatii importante si la moda in 2015 dintre care cele mai importante sunt Skype, TV to Mobile – Mirroring sau Mobile to TV – Mirroring. Nu trebuie sa uitam si jocurile interactive care te vor ajuta sa te distrezi alaturi de familie sau prieteni.
Imaginea este procesata cu ajutorul unor tehnologii moderne si veti observa diferente notabile in functie de natura programului urmarit si de setarile efecuate. expune imaginile pe un ecran cu diagonala de 101 cm la o rezolutie maxima de 3840 x 2160 px. Playerul multimedia integrat ajuta la redarea fisierelor audio ori video de pe medii externe ce le poti conecta prin intermediul portului HDMI sau USB. Conexiunea la internet o poti realiza fie printr-un cablu lan fie cu ajutorul tehnologiei moderne wi-fi.
Sistemul audio integrat (2CH – Down Firing + Base Reflex) este si el unul modern si debiteaza o putere totala de 20 w. Si aici tehnologiile moderne isi fac bine treaba si ofera un sunet placut in functie de natura programului.

Televizor-LED-Smart-Samsung-40JU6440

Televizor LED Smart Samsung 40JU6440

Referitor la design vorbim de unul modern asa cum puteti vedea si in poza atasata. Piciorul este subtire si beneficiaza de un finisaj de tip metalic asa cum se intalneste si pe rama monitorului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *