Samsung 40J5200 – smart tv full hd cu diagonala de 101 cm

Daca esti in cautarea unui televizor ce vine la un pret decent si beneficiaza de rezolutie full hd iti recomand sa rasfoiesti caracteristicile pentru Samsung 40J5200 – smart tv aparut in anul 2015 ce vine echipat cu tuner digital si un player multimedia integrat.

Aparatul este unul destul de nou daca luam in calcul data apritiei si il vom putea folosi mult timp de acum incolo. Va asigur ca se va observa o diferenta mare intre rezolutia full hd si rezolutiile obisnuite de pana acum. Aici e vorba in primul rand de scoaterea in evidenta a detaliilor, dar si de claritatea obiectelor bine pusa in lumina.

Sistemul audio este unul stereo si isi face treaba destul de bine. Sunetul se aude clar chiar si la un volum ridicat si va recomand montarea unui sistem mai puternic doar daca sunteti un impatimit al jocurilor. Rezolutia imaginilor ajunge pana la 1920 x 1080 pixeli si calitatea imaginilor este imbunatatita prin niste caracteristici speciale si moderne.

Samsung 40J5200 bneneficiaza de porturi usb, mufa Scart, slot CI+, HDMI, wi-fi integrat sau cu ajutorul cablului si iesire audio digitala.

La exterior as fi imbunatati putin designul picioarelor de sustinere. Sunt prea simple, insa daca va plac asa cred ca nu este o problema. Poti sa il montezi si in cadrul unui perete pentru ca este unul compatibil cu cateva tipuri din aceasta gama a suporturilor tv pentru perete ieftine. Se economiseste spatiu in acest mod si beneficiem si de o imagine placuta a camerei.

Alaturi de reducerea de pret si caracteristicile speciale, pot spune ca smart-tv Samsung 40J5200 este o alegere buna daca vrei ceva de calitate si care sa vina de la un brand bun.

Televizor-LED-Smart-Samsung-40J5200-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *