Saltea ortopedica Kring Azzura

Kring Azzura este o saltea ortopedica ferma ce dispune de strat cu memorie. Are doua suprafete care se diferentiaza prin gradul de duritate, iar in acest fel se incadreaza in cerintele multor utilizatori.

Suprafata moale are un strat de memorie ce se muleaza pe corp si elimina punctele de tensiune atunci cand o folosim. Rezultatul este o sedere placuta fara aparitia durerilor in diferite zone. Efectul de rostogolire din timpul miscarii sau al somnului este partial eliminat in acest caz.

Suprafata mai tare ofera un efect de micor masaj datorita spumei poliuretanice solide din componenta. Rezultatul este o pozitie corecta in timpul somnului.

Saltea-ortopedica-Kring-Azzura-300x300  Kring Azzura este acoperita de o husa cu rolul de a proteja elementele interioare si pentru o ventilatie corespunzatoare. Se detaseaza foarte usor si se recomanda spalarea periodica in masina de spalat rufe la temperaturi scazute. Produsul are o duritate medie, dimensiunile de 160×200 cmsi o inaltime de 20 cm. prezinta o garantie de 24 luni si transport gratuit.

 

One thought on “Saltea ortopedica Kring Azzura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *