Saltea Novo Memory Aquagel AirFresh 14+5 Previ, 160 x 200 cm

Salteaua Novo Memory Aquagel AirFresh 14+5 Previ, 160 x 200 cm vine la un pret redus cu 50% fata de cel initial si am sa va prezint in cele ce urmeaza ce aspecte m-au convins sa o cumpar. In primul rand, uitandu-ma la pretul initial, nu avea cum sa fie un produs de proasta calitate, asa ca am verificat natura materialelor componente. Aici e vorba de spuma poliuretanica si un strat de memorie de 5 cm. Materialul acesta e bun pentru ca se adapteaza in functie de greutatea si forma celui ce foloseste salteua. V-am mai spus despre aceste tipuri de articole de dormit si va rog sa cititi despre salteaua green future daca aveti nevoie de mai multe informatii.

Saltea-Novo-Memory-Aquagel-AirFresh-145-Previ-160-x-200-cm-300x300  Principala caracteristica oferita de Novo Memory Aquagel este aceea de a asigura o temperatura optima interioara. Cred ca si voua vi s-a intamplat  sa transpirati sub o patura sau pilota si asta se intampla datorita faptului ca aerului de la interior nu ii este permis sa circule. In plus, stratul exterior are insertii de aloe vera si este tratat impotriva acarienilor si altor daunatori pentru sanatate.

Saltea-Novo-Memory-Aquagel-AirFresh-145-Previ-300x300  Dimensiunile disponibile pentru acest produs sunt de 160 x 200 cm, iar un avantaj la intoarcerea frecventa este asigurat si de manerele laterale. Va recomand sa o intoarceti constant mai ales daca cei doi parteneri nu au greutati apropiate si urmariti ca zona unde stati acum cu capul sa ajunga in zona unde veti sta cu picioarele pentru urmatoarea perioada.

One thought on “Saltea Novo Memory Aquagel AirFresh 14+5 Previ, 160 x 200 cm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *