Robot de bucatarie Kenwood Classic Chef KM353

Robotii de bucatarie sunt aparate ce ne usureaza munca atunci cand vine vorba de gatirea diferitelor tipuri de mancaruri. Aici vorbesc de: feliere, tocat, razuit, mixare si amestecare aluaturi sau creme, prepararea diverselor sosuri ce necesita o amestecare totala si in profunzime. Va propun astazi spre review Kenwood Classic Chef KM353, robot de bucatarie foarte bine construit si care vine la un pret redus cu 25%.

Robot-de-bucatarie-Kenwood-Classic-Chef-KM353

Motorul din dotare are 800 w putere si bineinteles ca viteza de lucuru se poate regla in functie de necesitati. Bolul de alimentare are o capacitate de 4,6 litri si face fata cu brio necesitatilor de incarcare. Kenwood Classic Chef KM353 vine echipat cu tel, carlig pentru aluat si accesorii speciale pentru framantat. Are dimensiunile de 235 x 390 x 290 mm, asa ca nu ocupa mult spatiu nici la utilizare, nici la depozitare.

Se transporta relativ usor datorita greutatii reduse si este finisat pe culoarea alb/albastru. Deci, daca vrei o mana de ajutor in bucatarie indiferent de felul de mancare ce urmeaza sa il gatesti iti recomand acest accesoriu ce vine echipat complet pentru utilizare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *