Robot de aspirare iRobot Roomba 880

Tehnologia avanseaza indiferent de domeniu si am ajuns la stadiul in care avem cate un mic procesor cam in fiecare electrocasnic din casa. A venit acum timpul aspiratoarelor sa fie echipate cu aceste piese puternice si asta este un lucru bun pentru ca ne usureaza munca, daca nu chiar ne scapa de curatenia clasica ce o putem executa cu un aspirator ieftin. iRobot Roomba 880 e un device destul de inteligent pentru ca insista asupra petelor de murdarie si porneste la intervale setate de utilizator. Aceasta perioada este una perfecta pentru astfel de achizitii pentru ca puteti gasi multe produse de intretinere la preturi reduse.

Robotelul rotund vine echipat cu filtru HEpa, navigare inteligenta, sistem curatare AeroForce, doua extractoare din cauciuc cu rol in descompunerea petelor de murdarie si o perie rotativa ce isi face bine treaba fie ca vorbim de coltul dintre pereti sau spatiul ingust din zona mobilei. Aspiratorul pentru ingrijirea locuintei face fata cu brio in spatiile unde e mult trafic – cum ar fi firmele sau spatiile pentru birouri, dar acelasi lucru se poate spune si despre un apartament sau o casa.iRobot-Roomba-880-300x300  Deci, daca vrei o automatizare in ceea ce priveste curatenia zilnica iti recomand iRobot Roomba 880 si asta pentru ca se poate seta sa execute ciclul de curatare fie ca este zi sau noapte sau atunci cand esti prezent in locuinta. programele inteligente analizeaza gradul de murdarie si insista pana la dizolvarea completa. Buna functionare este asigurata de un motor puternic si silentios ce se descurca cu ajutorul unui acumulator cu o durata de viata mare. pragul minim de curent atentioneaza aspiratorul si acesta se va deplasa in cel mai scurt timp catre suportul special ce are incarcator incorporat.

Stim cu totii cat de greu este uneori sa aspiri sub mobila sau in spatiile inguste si eu de multe ori ma las pagubas, cu toate ca acolo se strange cel mai mult praf. Va propun aceasta alternativa daca doriti un aer proaspat in locuinta si sa speram ca se va inventa si robotul cu rolul de a spala podeaua/parchetul in locul nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *