Smart 3D LED LG 55UF950V

Va prezint in cele ce urmeaza un scurt review pentru LG 55UF950V – un aparat din gama 2015 potrivit daca vrei ceva modern in sufrageria ta. Pretul are o reducere de circa 18%  din cel de baza, dar mi se pare corect pentru ceea ce ofera. Vine echipat cu posibilitatea de a vedea filme 3D, o rezolutie ultra hd si o diagonala de 138 centimetri. Numarul filmelor 3D nu este unul asa de mare in momentul de fata, dar tehnologia evolueaza intr-un ritm alert si sunt de parere ca in viitor apropiat vor exista numai astfel de proiectii. Experienta este una nemaintalnita si se compara cu cea din cinematografele moderne.

LED-LG-55UF950V-300x300

Imaginile oferite dispun de multe carcteristici special aplicate si veti observa lucru asta inca de la primele vizionari. De asemenea, detaliile mici si culorile vor avea o alta tenta si diferenta va fi una majora daca pana acum ati avut un model full hd sau hd. Rezolutia maxima la care se pot viziona ajunge pana la 3840 x 2160 pixeli alaturi de un aspect de 16:9. Diagonala este una destul de mare si nu vi-l recomand pentru camere mici. Pentru un efect bun de vizionare si distanta de privit trebuie sa fie una ceva mai mare.

Sistemul audio dispune de multe reglaje ce poti fi modificate in functie de natura programului urmarit. Are o putere de 60 w si ofera o buna experienta datorita claritatii si imbunatatirii electronice. Poti conecta si sitemul home cinema pentru ca are o mufa disponibila pentru acest scop.

LED-LG-138-cm-55UF950V-300x300

Televizoarele moderne au gama de conectica completa si ne permit sa conectam majoritatea aparatelor existente pe piata. Este cazul si acestui model ce vine echipat cu: slot CI+, mufe USB, HDMI, SCART, Wi-Fi Integrat, iesiri audio, etc. Pentru redarea fisierelor multimedia isi va intra in drepturi playerul integrat care are capacitatea de a citi toate formatele momentului, iar receptia posturilor TV va fi treaba tunerului digital din dotare.

Ledul 3D LG 55UF950V este compatibil VESA (300 x 300), dar privind poza atasata nu v-as recomanda sa ii montati un astfel de suport. Are un design destul de modern, iar suportul de sustinere are un bun finisaj ce ii ofera aspectul unui televizor premium.Dimensiunile cu stand ajung pana la 1236 x 773 x 240 mm si nu e un model asa de greu de mutat pentru ca are doar 22 kg. Per total pare o alegere buna daca vrei un tv din gama 2015 care sa ofere suport 3D si imagini la rezolutii ultra hd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *