Bicicleta magnetica FitTronic 8608

FitTronic 8608 este un dispozitiv cu un pret redus in aceasta perioada si iti permite executarea multor tipuri de exercitii pentru recuperare sau pentru antrenamentul zilnic. Stim cu totii cat de importanta este miscarea pentru un stil de viata sanatos, iar daca avem posibilitatea sa o facem zilnic consider ca este un lucru bun.

Din punct de vedere estetic aparatul este unul compact si cu un design modern. Este finisat pe culoarea alb si are picioare de sustinere cu cauciuc anti-alunecare. Suporta pana la maxim 120 kg si se poate transporta usor dupa folosire datorita greutatii reduse si rotilor de transport incluse.

 

Bicicleta-magnetica-FitTronic-8608-300x300

Sistemul de franare este unul magnetic si dispune de 8 trepte pentru a regla intensitatea la pedalare. Saua se regleaza in cele doua planuri pentru un confort sporit in timpul exercitiilor fitness. Vezi si Kring F101D.

Bicicleta magnetica FitTronic 8608 are integrat un computer si un display pentru a afisa timpul, viteza de deplasare, distanta si caloriile. Senzorii pentru a prelua aceste date sunt amplasati in cadrul ghidonului. Pretul este unul corect comparativ cu specificatiile aparatului, asa ca in acesti bani primim un dispozitiv simplu de utilizat si care nu ocupa mult spatiu dupa utilizare. Vi-l recomand si pentru reducerea de pret de care beneficiaza in aceste zile.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *