Aparat de curatat cu aburi Philips FC7028/01

Philips FC7028/01  este un aparat de curat cu aburi destul de bun din punct de vedere al pretului si cu importante beneficii pentru cei din jur. Aici vorbesc in primul rand de curatenia ce va fi oferita suprafetelor ce urmeaza a fi intretinute, dar si de disparitia tuturor bacteriilor si germenilor din mediul de viata. Aparat de curatat cu aburi Philips nu foloseste detergenti chimici si se aseamana oarecum cu Livington UV Mop.

Dispune de o putere de 1500 w si este gata de utilizare in circa 30 secunde. Timpul optim pentru folosinta este indicat prin intermediul unui led ce se isi schimba culoarea. Se alimenteaza la reteaua electrica si pentru a ajunge si in colturile mai departate are in dotare un cablu lung de 6 m. greutatea de doar 3 kg face din acest aparat unul usor de manevrat si care nu va obosi mana in timpul utilizarii.

Aparat-de-curatat-cu-abur-Philips-FC702801-300x300

Asa arata Philips FC7028/01 in plan vertical

Capacitatea rezervorului este de 500 ml, este detasabil si se umple destul de usor cu apa de la robinet. Se asigura un debit de abur de 25g/minut la o temperatura de 100 grade celsius. Philips FC7028/01  e  optiune buna daca te-ai saturat de clasicele mopuri din comert si cauti o solutie moderna pentru curatenia din casa ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *