Gorenje RK60359OCO – aparat frigorific cu aspect retro

La prima vedere poti afirma ca e vorba de un frigider vechi si reconditionat, dar combina frigorifica Retro Gorenje RK60359OCO este destul de recent aparuta pe piata si poti observa si din poza atasata ca arata chiar bine. Genul asta de aparate sunt recomandate pentru pentru bucatariile spatioase si poti continua acest aspect retro alaturi de alte piese de mobilier care sa fie din aceeasi gama.

Gorenje RK60359OCO nu exceleaza doar la capitolul design. Si pe partea de racire si congelare sta foarte bine si aici este vorba de un volum total de 321 litri, clasa eficienta energetica A++ si un sistem de racire tip no frost.

Combina-frigorifica-Retro-Gorenje-RK60359OCO-300x300  Frigiderul are in dotare 4 rafturi din sticla, compartiment pentru fructe/legume si suporturi pe usa pentru sticle. Aici avem disponibili 229 litri, asa ca putem depozita destul de multe alimente. Congelatorul dispune de un amplasaj clasic si are capacitatea de 92 litri. Putem introduce diverse alimente in cele trei rafturi transparente dar si cateva de mici dimensiuni pe suporturile de pe usa.

Designul combinei frigo Retro Gorenje RK60359OCO

Aparatul vine finisat pe culoarea capuccino si cred ca se integreaza de minune intr-o bucatarie ce are la baza culoarea alb. manerele au finisaj din inox si au dimensiuni generoase pentru a scoate in evidenta aspectul retro de care dispune acest model. 188.7 x 60 x 64 cm sunt dimensiunile ce trebuie avute in vedere in cazul montarii aparatului. Usile se deschid standard pe partea dreapta si dispun de o balama cu functie de inchidere automata. nivelul de zgomot de 41 db si autonomia de 21 ore in cazul lipsei energiei electrice sunt celelalte caracteristici pentru acesta combina frigo moderna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *