Remington PROluxe S9100 – placa de indreptat parul cu tehnologie OPTIhea

Mi se intampla ca la evenimentele importante sa nu am timp mereu sa ajung la un salon pentru aranjarea parului.  Placa de indreptat parul Remington PROluxe S9100 am intalnit-o prima data la una dintre prietenele mele si am avut ocazia sa o testez si sa lucrez cu ea. Ofera o economie de timp si de bani si in acelasi timp ofera o libertate in ceea ce priveste modul de indreptare al parului. Placile componente sunt din ceramica si ofera rezultate bune inca de la prima trecere a firelor printre acestea.

Remington PROluxe S9100 are un reglaj de temperatura digital, iar ajungerea la temperatura maxima de 230 grade se face in circa 15 secunde. Dupa atingerea temperaturii dorite aparatul se opreste pentru siguranta si pentru economie de energie. Displayul lcd este amplasat  la vedere si ofera informatii in legatura cu temperatura. Butoanele din zona permit reglarea acesteia in functie de necesitati. Se pot alege pana la 9 trepte de temperatura in functie de necesitatile fiecareia. Functia de blocare a temperaturii face ca aparatul sa nu se mai opreasca la atingerea temperaturii stabilite.
Placa-de-indreptat-parul-Remington-PROluxe-S9100

Remington PROluxe S9100 se utilizeaza usor pentru ca are o greutate optima si sistem ce permite rasucirea cablului pentru a nu se incurca. Cablul este destul de lung si ajunge chiar si la prizele ceva mai indepartate. Produsul vine cu o husa termorezistenta de protectie. Beneficiaza de transport gratuit si perioada de garantie de 5 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *