Masa de calcat performanta de la Philips

Tin sa precizez ca mereu mi-am cumparat lucruri de calitate si pentru care am citit foarte mult inainte de achizitie. Chiar si pentru o masa de calcat ? Da! De ce nu ? Modelul de la Philips despre care urmeaza sa vorbesc in acest articol are dimensiunile de 120×45 cm si face parte din categoria meselor moderne de calcat. Inca de la prima vedere puteti vedea aripioarele dispuse in partea din fata, accesorii care se pot monta la nevoie, dar care conlucreaza pentru mentinerea camasilor si a hainelor intr-o pozitie ideala de calcare. Suprafata de calcat este acoperita cu o husa din bumbac si va ajuta si ea la alunecarea usoara a talpii fierului.

Dotari si avantaje:

– dimensiunile rezonabile ale mesei sunt calculate in asa fel incat sa permita cu usurinta calcarea lenjeriilor si cearsafurilor de pat simplu si usor. De asemenea, daca nu preferi sa calci perdelele cu un fier special cu aburi poti folosi cu succes masa de calcat de la Philips.

– sistemul special va tine cablul electric sau furtunul cu aburi departe de zona de lucru, nu te va incomoda in timpul activitatii si se vor elimina astfel cutele ce pot aparea in modul de lucru clasic.

– tava termorezistenta pentru sustinerea fierului de calcat – prezinta un avantaj important pentru ca va mentine aproape de tine, dar in acelasi timp in siguranta statia de calcat.

– bara de agatare pentru umerase – reprezinta un real ajutor pentru ca nu va mai trebuie sa te deplasezi sa depozitezi hainele deja calcate. Suportul le va mentine drepte si la indemana pana vei termina treaba.

Cam acestea au fost recomandarile mele cu privire la un accesoriu bun ce merita sa fie in orice casa. Daca si tu ai o experienta ca cea de mai sus te invit sa lasi un comentariu in care sa iti expui parerea.

One thought on “Masa de calcat performanta de la Philips

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *