Radialight Dual Therm KLIMA 15 – panou radiant cu senzor de prezenta

Radialight Dual Therm KLIMA 15 este un panou radiant pentru perete ce poate asigura o incalzire suplimentara in timpul anotimpului rece. Are putera maxima de 1500 w si face fata cu succes in camerele de pana la 50 mc. Montajul se realizeaza destul de simplu si nu necesita cunostinte avansate. Se dau patru gauri in peretele respectiv, se monteaza diblurile si se introduce aparatul in acestea. trebuie cumparat separat si un cablu de alimentare pentru prizele mai indelungata. Aspectul exterior oferit este unul placut pentru ca panoul radiant beneficiaza de un design slim si finisaj pe alb.

Aparatul de incalzire dispune de termostat de camera, protectie la supraincalzire si functie ce afiseaza consumul din ultimele 24 ore sau din ultima saptamana. De asemenea, este dotat cu senzor de miscare (poate reduce consumul atunci cand nu detecteaza miscare in camera) si senzor pentru fereastra lasata deschisa (intra in modul de asteptare pentru a nu consuma inutil energie electrica)

Radialight Dual Therm KLIMA 15 poate fi amplasat fara probleme in bai sau in camere cu umiditate ridicata pentru ca dispune de protectie iP24. Este un aparat de incalzire potrivit pentru locuinte, camere de birouri sau case de vacanta. Panou-Radialight-Dual-Therm-KLIMA-15-1500W

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *