Purificator de aer Tesy AC 16EHCI

Tesy AC 16EHCI este un purificator de aer mobil destul de ieftin daca e sa avem in vedere pretul de achizitie. Este recomandat pentru incaperile de pana la 20 mp, iar principul de functionare are la baza filtrarea aerului si livrarea lui inapoi in camera. Este recomandat mai ales in zonele unde se lucreaza excesiv si nivelul de praf din zona este destul de ridicat. Ca sa vedeti cat de eficient este puteti observa acest lucru atunci cand curatati filtrele aparatului.

Purificator-de-aer-Tesy-AC-16EHCI-300x300

Purificatorul de aer mobil are in componenta urmatoarele filtre:

  • pre-filtru – retine mirosurile provenite de la bucatarie sau chiar fumul de tigara. Cele mai mari particule de praf sau par de animale sunt oprite in acest filtru;
  • filtru hepa – retine particule fine de polen, mucegai sau bacterii.
  • filtru voc – are la baza carbune activ si un rol bun in retinerea gazelor sau a fumului de tigara.
  • filtru foto-catalitic TiO2 – opresc bacteriile si virusii ce trec de filtrele de mai sus si reduce diferiti poluanti.
  • filtru uv – are la baza lumini ultra violete cu rolul de a distruge micro-organismele ce au trecut de filtrele de mai sus.
  • ionizatorul – elibereaza ioni negativi in camera de locuit pentru a curata aerul si pentru a elimina praful.

 

Tesy AC 16EHCI se remarca prin dimensiunle de 430 x 230 x 370 mm alturi de o greutate de 5 kg. Are trei viteze de lucru si functi pentru a functiona ca ionizator sau functionare o perioada de timp definita de utilizator. Nivelul de zgomot la functionare este de 50 db.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *