Pompe de gradina simple

Pompele de gradina simple se folosesc pentru refularea apei din diferite puturi si livrarea acesteia in bazine speciale sau pentru alimentarea cu apa a gospodariilor. In functie de necesitati, acestea se pot folosi si pentru irigare atunci cand cantitatea de apa din izvor permite. Primele pompe de apa le-am vazut in Dedeman si preturile mi s-au parut acceptabile. Apoi am cautat online pentru ca aveam la dispozitie informatii complexe cum ar fi debitul, inaltimea de refulare sau tipuri de montaj.

Pompa apa Wasserkonig WK3000 – electropompa cu functie de autoamorsare ce are un debit maxim de 3000l/ora si poate refula apa de la o adancime de 9 metri. Dupa refulare, apa este livrata pe o inaltime maxima de 45 m cu o presiune de 4,5 bar. Are o greutate de 15 kg, dispune de cablu alimentare cu stecher si are dimensiunile 480x210x220 mm.

 

res_5079f32b4b3d0d55902dd673695b18ea_150x150_dvc7

Pompa de gradina Karcher BP 3 Home & Garden

 

Pompa de gradina Karcher BP 3 Home & Garden – mai este numita si pompa de suprafata si are o putere totala de 800 W debitand un volum de 3300 l/h la o presiune de 4 Bar. Este printre preferatele mele datorita designului modern si compact dar si datorita altor dotari cum ar fi: functie de pornire oprire automata ce se activeaza/dezactiveaza la deschiderea si inchiderea robinetului, prefiltru si supapa retinere, protectie la functionarea fara apa, afisaj pentru diferitele erori aparute in timpul functionarii. Aparatul are dimensiunile 500 x 235 x 300 mm si o greutate de 10 kg. Se ofera transport gratuit si o garantie de 2 ani.

Pompa apa Ebara PHI8-2 – are corpul din inox si dispune de un condensator de pornire integrat. Debitul maxim ajunge la 2700l/h, aspira de la maxim 8 m si refuleaza pana la 37 m pe inaltime sau lungime.

Pompa de suprafata AL-KO Jet 3000 Classic are un motor monofazat cu o putere de 650W ce asigura un debit de 3100 l/h. Unele modele pot avea intrerupator cu flotor sau manometre incorporate.

Pompa de motorina cu pistol alimentare Gude cu contor – se folosesc pentru transportul acestui combustibil dintr-un rezervor in altul sau pentru golirea diferitelor recipiente. Materialele ce intra in componenta acestor pompe sunt special tratate pentru a rezista la actiunea coroziva a compusilor motorinei. Motorul monofazat ofera o putere maxima de 600 w si poate aspira de la maxim 2 m. Refularea se face pe un furtun lung de 42m. Dimensiunile sale sunt 500x240x230 mm si are o greutate de 18 kg.

Modele accesibile din punctul de vedere al pretului am gasit si la magazinul LIDL fie ca vrei o pompa automata pentru irigatii sau pentru asigurarea apei in locuinta. Acestea au fost modelele pe care eu le-am considerat cele mai bune din punctul de vedere al dotarilor si al pretului.  Toate produsele sunt listate aici si poti afla caracteristici complete si preturi pentru fiecare model in parte. Iti multumesc pentru vizita !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *