Whirlpool GOF 7523/SB, design modern si 5 arzatoare

Whirlpool GOF 7523/SB se remarca in primul rand prin dimensiunile generoase si arzatorul de Wok ce nu il gasesti la produsele obisnuite. Plita se alimenteaza pe gaz si dispune de aprindere electronica, asa ca va fi nevoie sa o conectati si la reteaua de curent electric. Butoanele sunt pozitionate frontal la o distanta de siguranta fata de arzatoare. Acestea au gratare rezistente din fonta ce se pot detasa si curata usor. Asadar, avem un arzator mare (3 kW), doua medii (1.75 kW), unul mic (1 kW) si cel pentru Wok (4.8 kW).

Va recomand sa montati aceasta plita incorporabila intr-o bucatarie relativ mare pentru ca are dimensiuni un pic mai mare fata de modelele obisnuite. Lungimea sa este de 73 cm, adica cu aproape 20 cm mai lunga decat modelele obsinuite. Intr-o bucatarie spatioasa, in care lungimea blatului de lucru este de minim 5 m se incadreaza perfect, dar in cele ce au un blat sub aceasta dimensiune si au o suprafata mica nu prea s-ar incadra perfect in decor pentru ca trebuiesc respectate anumite proportii.

Plita-incorporabila-Whirlpool-GOF-7523SB

La exterior aparatul arata bine, este alcatuit din sticla, iar gratarele din fonta au mici amortizoare pentru a avea o stabilitate pe suprafata lucioasa. Sigurul dezavantaj ar mai fi dat de curatenie dupa operatia de gatire, pentru ca orice strop de ulei sau alte lichide vor lasa urme pe sticla fina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *