Plita incorporabila Vitroceramica Gorenje ECT610SC

Daca esti in cautarea unei plite vitroceramice dotata cu patru zone de gatit trebuie sa stii ca Gorenje ECT610SC se incadreaza in aceste cerinte si are in momentul de fata o reducere de aproximativ 17 % fata de pretul initial. Asadar avem in fata o plita incorporabila ieftina cu un design modern ce se poate incorpora pe un blat cu grosimea minima de 6 cm. Alimentarea este de tip electrica si dispune de patru arzatoare si butoanele pozitionate frontal. Materialul din care este alcatuita este vitroceramica si culoarea de baza este negru. Puterea debitata de cele 2 arzatoare mici si cele 2 mari se poate regla prin intermediul treptelor de temperatura.
Ca si functii disponibile la acest model trebuie sa stii ca afisarea electronica si touch-ul sunt prezente la acest model, iar semnalul sonor alaturi de temporizatorul inclus vor usura procesul de gatire. Pentru protectia copiilor a fost inclus si un sistem de protectie modern, iar atunci cand doresti sa o cureti cu solutii speciale de curatat pentru plitele vitroceramice poti activa simplu si usor functia ce ofera blocarea butoanelor pentru efectuarea in conditii de siguranta a procesului de curatenie.
Dimensiuni ce trebuie sa le ai in vedere pentru montarea pe blatul de bucatarie sunt:5.4×59.5×51 cm

Plita-incorporabila-Gorenje-ECT610SC

Plita incorporabila Gorenje ECT610SC

Per total pare o achizitie buna daca esti in cautarea unei solutii moderne ce poate fi montata cu usurinta in bucataria ta si care iti ofera un consum redus de energie electrica si are un bun raport calitate/pret. Detalii complete poti afla dand click pe butonul de mai jos:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *