Placi de indreptat parul Remington

Placa de indreptat parul poate fi considerat un cadou placut pentru doamne si domnisoare cu ocazia sarbatorilor ce vestesc primavara. Am ales acest brand pentru ca aici gasesti produse de calitate si foarte rezistente in timp. Am sa punctez in cateva fraze principalele caracteristici si dotari de care dispun placile de indretat parul de la Remington.

– temperatura reglabila in trepte ce poate ajunge pana la 230 grade celsius. Dupa ce aparatul atinge temperatura setata nu va fi nevoie sa il deconectezi de la priza pentru ca rezistenta de incalzire este oprita cu ajutorul unui termostat. Dupa aproximativ 60 de minute acesta se va deconecta autmoat de la reteaua de alimentare.

– placile de ceramica componente contin particule cu ulei de Argan marocan, iar alaturi de vitamina E si caldura debitata va impune parului o stralucire si o usurinta in indreptarea sau executarea buclelor.

– cablu de alimentare lung de 1,8m – mai mult decat necesar pentru o utilizare simpla si in conditii de siguranta.

– functia turbo permite incalzirea rapida a placilor de ceramica.

Pachetul contine o husa de protectie care poate fi folosita si la transport, beneficiaza de o garantie de 60 luni si transportul este oferit gratuit. Cam acestea au fost recoamndarile mele in ceea ce priveste placile de indreptat parul de la brandul mai sus amintit. Pentru a afla mai multe informatii despre produsele listate poti da clic pe pozele de mai jos…

73358

res_7e436bdad-150x150

res_135d4029-150x150  s9620_remington

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *