Aspirator cu sac Philips PowerLife FC8326/09, 3 L, 750 W

PowerLife FC8326/09 de la Philips se dovedeste a fi alegerea perfecta daca cauti un aspirator ieftin ce poate fi folosit cu precadere la curatarea parului de animale. Si spun asta datorita constructiei speciale a periei standard ce contine la interior alte perii rotative ce au ca scop retinerea celor mai mici si fine urme de murdarie. Puterea totala a aparatului este una buna si aici vorbim de 730 w si obtinem astfel rezultate bune  chiar si in clasa de eficienta energetica B. Capacitatea de colectare a rezorvorului este si ea una buna, de 3 litri, si nu ingreuneaza greutatea totala a dispozitivului.

Esteticul unui aspirator de curat bun poate ca nu intereseaza pe nimeni. Important este sa isi faca treaba bine. De parerea asta sunt si eu, dar la modelul de fata imi place design-ul periei principale si forma rotunda a capului tubului telescopic ce ofera o mai mare fiabilitate si usurinta in folosire. Ca si dezavantaj poate fi considerat faptul ca nu are comenzile pe acest tub asa cum este cazul lui Samsung VCC61E3V3K.

Aspirator-cu-sac-Philips-PowerLife-FC832609

Aspirator cu sac Philips PowerLife FC8326/09

Pachetul contine accesorii foarte bune pentru o activitate de curatenie usoara si aici trebuie sa amintim: peria normala cu cap de aspirare TriActive+, accesoriul pentru spatii inguste, peria mica si peria speciala pentru functia turbo. greutatea este una medie de 4,2 kg si va fi usor de mutat dintr-o camera in alta, iar daca aveti prizele apropiate poate ca nu mai este nevoie gratie cablui electric lung de 5 m. nivelul de zgomot nu va depasi 84 dB in timpul functionarii, iar indicatorul pentru umplerea sacului ne va atentia cand acest lucru se va intampla. Per total modelul Philips se dovedeste o alegere buna cu un bun raport calitate/pret.

One thought on “Aspirator cu sac Philips PowerLife FC8326/09, 3 L, 750 W

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *