Philips HR2709/20 – masina de tocat carne la reducere cu accesorii din inox

Philips HR2709/20 este o masina de tocat carne eficienta si cu o capacitate bune de prelucrare, dar de luat in seama este si reducerea de 41% valabila in aceasta perioada. Este un electrocasnic pentru bucatarie cu un motor puternic si capacitate mare de incarcare. La exterior intalnim un aparat placut, finisat pe culoarea alb si gri si care este usor de manevrat si depozitat dupa folosire.

Capacitatea de lucru de 1,7 kg/min este asigurata de motorul puternic, dar in acelasi timp silentios.Capitolul accesorii contine doua palnii de diametre diferite pentru incarcare, dispozitiv modern de curatare, cutit din otel inoxidabil si doua site cu gauri de diferite dimensiuni. Se poate folosi in orice sezon si mai ales in cel rece pentru a toca carne si zarzavaturi pentru preparatele preferate.

Philips HR2709/20 are un cablu lung de circa 1 m si asigura ajungerea chiar si la prizele mai indepartate. Stabilitatea pe orice suprafata este asigurata de piciorusele din plastic montate sub aparat, iar sistemul pentru depozitarea cablului asigura ordine in zona de lucru. Este o masina de tocat carne usor de folosit, cu o putere suficienta indiferent de tipul de activitati ce vor fi executate si cu piese compatibile pentru masinile de spalat vaseMasina-de-tocat-carne-Philips-HR270920

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *