Philips 50PFH5300/88 – smart tv din gama 2015

Philips 50PFH5300/88 este un led full hd ce face parte din gama televizoarelor aparute in 2015. E un model elegant ce se lauda cu o diagonala de 126 cm si vi-l recomand pentru camerele mai spatioase cum sunt sufrageriile. Nu e un aparat potrivit pentru bucatarie sau camera copiilor.

Pe partea video vorbim de o tehnologie ce nu consuma mult curent si reuseste sa ofere imagini la rezolutia maxima de 1920 x 1080 pixeli, luminozitate optima si cateva caracteristici pentru imbunatarirea calitatii si scoaterea in evidenta a detaliilor. Sistemul audio ofera o putere de iesire de 10 w si aici m-as fi asteptat la mai mult de la de la acest model. Nu e considerat un minus pentru ca poti atasa un sistem audio performant pentru experiente noi fata de pana acum. Pentru receptia posturilor avem integrat un tuner digital DVB-T/C, dar si o intrare pentru antena. Asta e utila daca stam intr-o zona fara cablu tv. Ar mai fi de precizat si existenta playerului multumedia ce ajuta la redarea fisierelor de pe diverse medii de stocare.

Gama de conexiuni e una completa si aici vorbim de porturi hdmi, intrare usb, mufa scart, tehnologie wi-fi si slot CI+. Are si minijack pentru casti si asta e util pentru a conecta la un sistem audio sau pentru a asculta in casti cand suntem constransi de situatie.
Televizor-Smart-LED-Philips-126-cm-50PFH530088-300x300

La exterior avem un aparat de culoare neagra cu un design slim si margini subtiri. Am pus si mai sus o imagine cu produsul sa va faceti idee despre cum arata. E ok sa il montati si in cadrul mobilei cu ajutorul piciorului de sustinere, dar va ocupa spatiu redus montat in cadrul unui perete cu ajutorul unui suport tv. Pe net se gasesc foarte usor si nu au preturi asa mari. Smart Tv-ul Philips 50PFH5300/88 e unul potrivit daca vrei un aparat aparut in 2015 si care vine la un pret bun. Are functii smart, imagini in format full hd si o diagonala potrivita pentru camere mai spatioase. Vine de la un brand cu experienta in domeniu. Telecomanda din pachet beneficiaza de un design nou si are butoane inteligent amplasate cu care te vei obisnui dupa cateva utilizari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *