Televizor LED Philips 40PFH4200/88

Philips 40PFH4200/88 este un model Non Smart, deci nu avem aplicatii, jocuri instalate sau posibilitatea de a naviga pe internet. Asta nu ne intereseaza prea mult daca nu avem nevoie de aceste functii. Acest model se preteaza celor ce urmaresc constant programe sau doresc redarea de pe un dispozitiv extern. Este potrivit si pentru cei mai in varsta, singurul dezavantaj ar fi ca are diagonala cam mare pentru ei. Este simplu de utilizat, dispune de un procesor rapid si nu avem lag in timpul schimbarii programelor. Pretul este si el redus comparativ cu modelele premium. Imaginile oferite sunt la calitate full hd, asa ca putem urmari programele favorite sau viziona filme la o rezolutie buna. Ecranul beneficiaza de aproximativ 69 mild. de culori si are un contrast bun, iar alaturi de Perfect Motion Rate vom avea o noua experienta pe partea video a modelului. Rezolutia maxima a imaginilor ajunge pana la 1920 x 1080 px.

Sistemul audio al televizorului ne ofera 16 w putere muzicala si aici avem setari prestabilite pentru bass sau sunet clar. Setarile pot fi modificate si in functie de cerintele utilizatorilor.
La exterior avem un plastic de calitate si o constructie atenta a marginilor. piciorul de sustinere se intinde si in spatele aparatului pentru a-i oferi o buna stabilitate. Avand dimensiunile fara stand de 918 x 531 x 77 mm, Philips 40PFH4200/88 ocupa cam mult spatiu si ideal ar fi montarea pe un perete cu ajutorul unui suport special pentru tv. Puterea consumata de la retea este de 46 w. Redarea fisierelor multimedia se poate face cu ajutorul playerului integrat, iar receptia se poate realiza prin intermediul tunerului integrat. Pentru conectarea aparatelor externe avem cam tot ce trebuie: porturi HDMI, USB, slot CI+ si o mufa scart. Pachetul vine cu o garantie de 24 luni cu posibilitate de extindere si cu o telecomanda clasica cu butoane asezate inteligent.

Televizor-LED-Philips-40PFH420088-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *