Panasonic NR-BN34EX1-E – combina frigo cu optiune Hygiene Air

Panasonic NR-BN34EX1-E este un aparat destul de incapator atunci cand vorbim de congelator sau de zona de pastrare la rece. E un dispozitiv de racire din clasa premium si asta se observa prin prisma volumului disponibil, finisajului exterior si functiilor speciale integrate. Combina frigorifica este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++ si consuma circa 170 kWh/an.

Pretul este destul de ridicat si recomandat celor ce dispun de un buget mediu spre mare. Se acorda o garantie de 24 luni alaturi de transport gratuit la domiciliu si ridicarea optionala pentru produsul vechi. oferta curenta presupune o reducere cu 1.000 de lei fata de pretul de baza. Vezi pret actualizat

Frigiderul are in componenta un sistem de racire de tip No Frost asigurand pastrarea la rece in cele mai bune conditii. Voluml de aici atinge valoarea de 254 l si este impartit cu ajutorul celor trei rafturi din sticla securizata. Pe usa mai gasim cateva suporturi pentru racirea recipientelor.

Congelatorul ofera un volum pentru depozitare de 80 litri alaturi de acelasi sistem de racire. Capacitatea de congelare de aici atinge valoarea de 12 kg/24 ore.

Vezi si  Sharp S J-B2297E0WEU

Panasonic NR-BN34EX1-E are in componenta un compresor cu inverter pentru a oferi rezultate bune alturi de un consum redus de energie electrica. De asemenea, nivelul de zgomot la functionare este redus pana la 41 db. Se pot activa diverse functii cum ar fi: racire rapida, congelare rapida, functie de vacanta. Sistemul de iluminare si cel pentru avertizare la usa lasata deschisa sunt alte dotari demne de luat in seama.Combina-frigorifica-Panasonic-NR-BN34EX1-E-300x300  Panasonic NR-BN34EX1-E  e un aparat potrivit pentru cei ce au multe alimente de pastrat la rece. Arata destul de bine la exterior si asta datorita finisajului pe argintiu. Panoul de comanda si displayul lcd ocupa destul de putin loc si pastraza liniile aparatului. pentru amplasare trebuie sa aveti in vedere dimensiunile de 200 x 60 x 63.3 cm si posibilitatea usilor de a se deschide atat pe dreapta cat si pe stanga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *