Panasonic NR-BN31EX1-E – combina frigorifica cu compresor inverter

Motoarele cu inverter au ajuns si in constructia noilor combine frigorifice si din aceasta cauza am ales sa va prezint azi Panasonic NR-BN31EX1-E – model cu volum total de 303 litri si clasa A+++. Designul exterior este unul reusit, iar daca e sa vorbim de posibilitatile de incorporare trebuie sa aveti in vedere dimensiunile de 185 x 600 x 633 cm. Finisajul are la baza culoarea argintie, displayul lcd fiind de dimensiuni slim. De aici putem seta temperaturile pentru cele doua zone, putem activa functia de racire rapida sau cea de vacanta.

Frigiderul ofera suficient spatiu de racire pentru multe alimente. Avem 223 litri, 2 rafturi din sticla, 3 compartimente pe usa si compartimente speciale pentru fructe si legume. Sistemul de racire din aceasta zona este de tipul no-frost alaturi de o filtrare suplimentara pentru eliminarea bacteriilor si mirosurilor neplacute.

Panasonic-NR-BN31EX1-E  Congelatorul are o capacitate de 80 litri, trei compartimente transparente si o capacitate de congelare de 12 kg/24 ore.La prima introducere a alimentelor se poate seta si o congelare rapida pentru a avea rezultate bune pe timpul pastrarii acestora.

Panasonic NR-BN31EX1-E are manere verticale destul de generoase pentru a permite usilor o deschidere lejera. Gratie motorului cu inverter combina frigorifica e una silentioasa si nu se aude prea tare in timpul noptii. Imi place designul exterior, panoul de comanda slim si faptul ca este un model economic.

One thought on “Panasonic NR-BN31EX1-E – combina frigorifica cu compresor inverter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *