Panasonic NA-148XS1WGN – masina de spalat cu tehnologia Auto Care

Panasonic NA-148XS1WGN este o masina de spalat destul de inteligenta si afirm lucrul asta pentru ca are incorporata tehnologia AutoCare – regleaza consumul de apa si detergent, dar si durata ciclului de spalare in functie de gradul de murdarie din rufele existente in cuva.

Constructia este una clasica, iar finisajul are la baza culoarea alb. Se remarca prin dimensiunile de 84 x 59.6 x 63.5, display lcd generos amplasat central si cu un hublou usor de manevrat. Capacitatea de incarcare de 8 kg ofera posibilitatea sa o incarcam si cu articole mai voluminoase cum ar fi pilotele sau cearsafurile de pat. Panasonic NA-148XS1WGN se incarca in mod frontal si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++.
Masina-de-spalat-rufe-Panasonic-NA-148XR1-300x300

Grila de programe e una destul de generoasa din punct de vedere al posibilitatilor de spalare. Se poate spala orice fel de tesatura, iar selectia se realizeaza prin intermediul consolei amplasata in partea dreapta. Bumbac, articole sportive, haine mixte sau delicate sunt mult mai usor de spalat acum cu Panasonic NA-148XS1WGN. Util este si programul radid pentru ca ofera rezultate bune pentru o cantitate redusa de haine de care avem nevoie in cateva ore.

Capitolul functii si siguranta ne pune in prim plan sistemul pentru detectarea spumei, protectia impotrica accesului copiilor, dar si senzorul de autoincarcare sau inclinare. Panasonic NA-148XS1WGN are un nivel de zgomot la spalare de 53 db, iar la centrifugare ajunge pana la 74 db. Este o masina de spalat recomandata pentru familiile mai numeroase ce dispun de un buget mediu spre mare. Dispune de multe tehnologii avansate si ofera rezultate bune cu consum redus de resurse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *