Masina de spalat rufe Panasonic NA-127VC6WGN

Panasonic NA-127VC6WGN e o masina de spalat rufe recomandata pentru persoanele ce sufera de alergii. Programul special elimina marea majoritate a agentilor alergeni si sfera se extinde si pentru cei proveniti de la animalele de companie. Poate substitui si inlocuirea vechiului model pentru ca are o capacitate buna de incarcare si un consum redus de energie electrica.

Masina de spalat rufe Panasonic are 15 programe de spalare si multe dintre acestea pun accent pe spalarea la temperaturi de 20 grade, spalare rapida sau ecologica. De asemenea, pentru celelalte tesaturi avem la dispozitie setari speciale pentru: bumbac, lana, haine mixte, sintetice, lenjerii de pat sau articole voluminoase. Consola pentru selectie ocupa de data aceasta partea stanga, partea centrala fiind ocupa de displayul lcd ce afiseaza informatii despre spalare. Butoanele din aceasta zona permit ajustarea celorlalte setari cum ar fi temperatura sau viteza de centrifugare.

Panasonic-NA-127VC6WGN-300x300

Panasonic NA-127VC6WGN – Vezi detalii complete si oferta de pret.

Panasonic NA-127VC6WGN arata bine la exterior si se remarca prin dimensiunile de 84.5 x 59.7 x 55.7 cm. Culoarea de finisaj este una obisnuita si se incadreaza in orice baie. Hubloul are dimensiuni optime pentru o deschidere larga si acces usor la interior. Va recomand aceasta masina daca cautati ceva care sa nu depaseasca pretul de 1450 lei si care sa aibe 5 ani garantie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *