Panasonic NA-127VB6WGN – masina de spalat rufe cu program Allergy-Care

Panasonic NA-127VB6WGN ofera numeroase posibilitati de spalare fie ca vorbim de una delicata, rapida sau una menita sa indeparteze agentii alergici. Vorbim de o masina de spalat pentru intreaga familie, una ce se poate incarca cu pana la 7 kg rufe uscate ce vor fi stoarse apoi la 1200 rpm. Consumul redus de energie este un capitol ce trebuie avut in vedere atunci cand alegem o masina de spalat rufe economica. Modelul Panasonic consuma in program standard 0.83 kwh si este incadrat in clasa A+++.

Programele de spalare (15) ofera numeroase posibilitati pentru curatarea rufelor indiferent de tipul de tesatura. Se poate spala bumbac, lana, haine mixte sau sport, lenjerii voluminoase sau cele ce necesita o prespalare sau o spalare manuala. Programul rapid si cel cu spalare la 20 grade sunt setari demne de luat in seama daca dorim rezultate bune alaturi de un consum redus de apa si energie.

Masina-de-spalat-rufe-Panasonic-NA-127VB6WGN  Panasonic NA-127VB6WGN detecteaza automat cantitatea de rufe introdusa in cuva si optimizeaza consumul de apa in functie de necesitati. De asemenea, se poate opta pentru pornirea intarziata, rufele fiind stoarse si spalate la ora aleasa de utilizator. Sistemul detectare spuma, protectia impotriva celor mici sunt alte setari de siguranta ce la gasim in dotarea modelului de fata.

Exteriorul ne prezinta un aparat de culoare alba cu displayul lcd amplasat central. Daca e sa vorbim de dimensiuni, trebuie sa stiti ca modelul Panasonic se caracterizeaza prin 84.5 x 59.7 x 54.2 cm. Este un model cu o functionare silentioasa gratie tehnologiilor moderne incorporate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *